Protege Intima

BTL Protege Intima

Protégé Intima™ tvrtke BTL prvi je potpuno neinvazivni nekirurški sustav za preoblikovanje usana vanjskog spolovila žene (labija) uz pojačanje spolnog zadovoljstva. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Jedinstveni sustav sigurnosnih postavki čini zahvat izuzetno ugodnim i sigurnim. Postupak traje 20 minuta, ne zahtijeva anesteziju niti bilo koji drugi oblik kontrole boli. Sam zahvat ne zahrijeva oporavak ili mirovanje pa nema ograničenja za trenutni povratak u dnevni ritam.

Tretmane mogu koristi žene ukoliko:

  • nisu zadovoljne izgledom svojeg vanjskog spolovila
  • stidne usne su opuštene stvarajući funkcionalnu i estetsku neugodnost
  • imaju smanjeni osjet prilikom spolnog odnosa

Što je Protégé Intima™?

Protégé Intima™ je prvi radio-frekvencijski (RF) sustav na tržištu koji je ciljano formiran za neinvazivno remodeliranje labija. Njime se postižu mjerljivi klinički rezultati uz visoki stupanj sigurnosti i ugode s osjećajem ugodne topline. Nakon zahvata je zamjetno blago crvenilo tretiranog područja koje nestaje nakon nekoliko sati. Odmah po završetku tretmana moguće je nastaviti svakodnevne aktivnosti.

Zahvat traje oko 20 minuta, potpuno je neinvazivan i ugodan, a ponavlja se u ciklusima od 5 – 7 dana. Ukupno je potrebno napraviti 4 tretmana da bi konačni rezultat bio dugotrajniji, iako se već nakon prvog tretmana postiže i estetska i funkcionalna razlika.

Ginekološka ordinacija dr. Fistonić

Kako djeluje Protégé Intima?

Protégé Intima jedinstvenim načinom emisije energije prekida lance postojećeg starog kolagena skraćujući ga te stimulira reakciju stanica fibroblasta koji stvaranju nova kolagenska vlakana. Zahvaljujući jedinstvenom sigurnosnom profilu, tretman je izuzetno siguran i ugodan. EXILIS Elite je predviđen za rad na osjetljivim područjima i upravo zbog tehnološki naprednog sustava moguće je ostvariti potpunu kontrolu sigurnosti i kvalitete.

Od 2010. godine EXILIS tehnologija predstavlja sam vrh neinvazivne korekcije kože i potkožnog tkiva te svake godine osvaja prve nagrade u klasi “Best skin tightening device” na kongresima i svjetskim konferencijama za korektivnu medicinu.

Ordinacija Fistonić 2

Doc. dr. sc. Ivan Fistonić, prim.dr.med. u svojoj ginekološkoj ordinaciji dugi niz godina koristi visoku tehnologiju u rješavanju problema inkontinencije i sužavanja rodnice. Od 2014. godine koristi i sustav Protégé Intima kao kvalitetnu nadgradnju kojom finalizira problematiku funkcije i estetke koje su narušene pretjeranim širenjem rodnice i stidnice nakon vaginalnog porođaja.

Pitali smo Dr. Fistonića:

Zašto bi se žena odlučila na tretman sustavom Protégé IntimaTM?

Svaka žena teži osobnom zadovoljstvu koje svakako uključuje i izgled intimnog područja. Uz cijeli niz funkcionalnih indikacija u okviru sindroma prerastegnutosti mišićja dna djelice zanačajna je i estetika vanjskog izgleda stidnice. Do sada nije postojala mogućnost za korekciju ovog područja osim kirurškim tehnikama. Stoga je Protégé IntimaTM kvalitetna opcija kojom se na bezbolan način, bez potrebe za oporavkom, uspješno korigira estetski nedostatak.

Više informacija za liječnike na: Protege Intima™ International 

Kako žene doživljavaju vanjski izgled svog spolovila?

Vanjski izgled spolovila je iznimno važan za ženu iako je seksualnost još uvijek u nekim sredinama tabu tema. Kompleksnost dosadašnjih kirurških postupaka koji uključuju anesteziju i dugotrajan period cijeljenja počesto predstavljaju prepreku u konačnoj odluci. Protégé IntimaTM sustav omogućuje da se žena osjeća zadovoljnijom bez značajne agresivne intervencije.

Pitanje spolnog osjeta?

Nažalost, današnja medicina ne ističe u dovoljnoj mjeri ovu značajnu problematiku. Razni čimbenici utječu na smanjenje ili gubitak spolnog osjeta. Svojim djelovanjem na tkivo, sustav Protégé IntimaTM omogućuje povećanje lokalne cirkulacije i potiče mehanizme za oporavak živčanog sustava na toj razini. Uspješnost metode ne procijenjujemo samo izgledom spolovila nakon zahvata već i objekrivnim mjerenjima u kojima se koriste suvremeni znanstveni alati. Uz to, ovo je nova tehnologija modernog doba u kojoj se koriste visoki sigurnosni susavi za zaštitu pacijentice.